Кампания за събиране на продукти от първа необходимост стартира в Раковски

Автор: Plovdiv Now 6894
Кампания за събиране на продукти от първа необходимост стартира в Раковски

Кампания „Гласът на сърцето ми“ за събиране на продукти от първа необходимост като брашно, леща, ориз, фасул, консерви, прах за пране и др, стартира от днес в Раковски. Всеки, който има възможност, може да вземе участие и да дари нещо от изброеното в списъка. След приключване на кампанията децата от Младежки клуб "Родолюбец" ще съберат всички дарения и ще ги поставят в 66 кашона - за всеки потребител по един кашон, украсен коледно от тях самите, което означава, че са ни необходими по 66 бройки от всичко изброено в списъка.

"Това е желанието на децата, аз вярвам в тях и знам, че ще успеят. А аз ще ги подкрепя, като всеки ден до 20.12.2018 г. ще качвам бройката на всяко дарение и когато съберем желаната бройка 66 от съответния продукт, ще обявя, че този продукт не се събира повече и ще се концентрираме към друг. И така докато не напълним 66 кашона, които непосредствено преди Коледа ще дарим на гражданите на нашия град, за да повярват в чудото на празника!", написа във фейсбук социалният работник Веселин Делипетров. 

Той обясни, че целта на децата не е просто да доставят събраните продукти, но и да отделят минутка от времето си, за да изслушат хората с разбиране, да им подарят внимание и съпричастност. "Това всъщност е най-важната част от „Гласът на сърцето ми“. Да покажем на тези хора, че не са забравени и някъде някой е помислил за тях, било то и непознат. За да стане каузата реалност, има нужда от много добри сърца. Всеки един дарен продукт е ценен и ще бъде от голяма полза за някой човек", допълни Делипетров.

Всеки, който желае да участва, може да се свърже с него на посочения номер или да дойде в сградата на общинска администрация гр. Раковски, пл. „България“ № 1, ет. 2, ст. 1.

Във Фейсбук на страниците Община Раковски - сигнали, въпроси и отговори и Мкбппмн - Раковски може да следите ежедневно събираемостта на продуктите 

ПАРИЧНИ СРЕДСТВА ИЛИ НЕЩО, КОЕТО НЕ Е ИЗБРОЕНО В СПИСЪКА, НЕ СЕ ПРИЕМАТ!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина