Интересен роман представят в Раковски: Разбулва мистерията за изчезването на пчелите

Автор: Plovdiv Now 6788
Интересен роман представят в Раковски: Разбулва мистерията за изчезването на пчелите

На 20 февруари от 18 часа в Читалище "Св. Св. Кирил и Методий" в Раковски ще бъде домакин на представянето на романа "Мистерията B files".

Авторката Мария Павлова е родена в Пловдив, където живее и работи. Завършила е славянска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“ и е работила като журналист в печатни издания.

Романът „Мистерията B-files“ ечетвърти поред на авторката и разказва по увлекателен начин за синдрома на празния кошер. Книгата носи силно послание и свързва изчезващите по цял свят пчели със съдбата на планетата…

Авторката се опитва да разбули по интригуващ начин мистерията около безследното изчезване на пчелите, или т.н. „синдром на празния кошер“. Романът разчупва границите между поколенията и ги обединява около глобална екологична кауза за опазване на пчелите през погледа на три български екипа. Те се включват безрезервно в надпреварата за награда от 100 млн. долара, обявена от руски милиардер за екипа, който ще успее да открие причината и предложи решение на световния проблем с пчелите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина