Грозен скандал в кръчмарски стил си спретнаха Мегз и Жени Калканджиева

Автор: Plovdiv Now 13764
Грозен скандал в кръчмарски стил си спретнаха Мегз и Жени Калканджиева

Автор: Аида Бурнучян

Грозен скандал в кръчмарски стил забъркаха Жени Калканджиева и Миглена Каканашева- Мегз в първата вечер на Sofia Fashion Week, която се проведе снощи в столичния хотел "Маринела". 

Мегз излезе на сцената за последното ревю, по време но което се опита да представи своята благотворителна инициатива "Активно добро" за събиране на дрехи. 

Това обаче разгневи бившата № 6 в света по красота Жени Калканджиева, която започна да крещи: “Пак ли ще говориш. По-добре млъкни! Ти си една т*па п*тка”. Аз те направих известна". 

Мегз първоначално запази самообладание и продължи да говори. Калканджиева обаче не миряса и започна да свири с пръсти като момче и отново изкрещя - “Научи се да говориш български първо”.

В този момент търпението на Каканашева свърши и тя отговори на микрофона “Мутрите да мълчат, ние ще направим това”.  После тя свали пуловера си и го пусна в коша за дарения, който беше поставила на сцената по случай кампанията си. Публиката посрещна репликата й с овации.  Мегз получи и огромен букет за утеха от своя любим Румен Рончев. 

Скандалът продължи и навън, където Калканджиева започна да крещи, че на Каканашева й се е разминало и тя трябвало да лежи в затвора, визирайки условните присъди срещу Мегз и Рончев. 

Стигна се дотам, че Рончев предупреди Жени да не се занимава повече с приятелката му.

По-късно Мегз сподели, че двете с Жени от години имат недоизказана война.  

"Мисля, че Жени беше пияна. А и тя е всичко срещу което се боря през годините. През годините на прехода тя склоняваше много момичета да стават зависими от това да бъдат с мъже за пари. Жени пласираше женската красота години наред", сподели още пред екипа ни дизайнерката. 

Каканашева каза още, че самата тя е от първите лица, които е показала, че в България една жена може да бъде успешна и самостоятелна.

"Жени е поколението на "Мис България", тогава пътят на славата се плащаше по един друг начин. Сега е поколението на Instagram кралиците. Може би Жени не може да преглътне, че вече не е човекът, който диктува пътя на популярните момичета", добави Каканашева. 

Потърсихме днес и Жени Калканджиева за коментар на вчерашния публичен скандал. 

"Просто не я харесвам и не смятам че тя трябва да бъде от нашата модна гилдия. След ревюто не съм разговаряла с нея, просто не смятам че мястото й е на сцената, а най малкото и да държи микрофон", заяви Калканджиева по адрес на Мегз. И продължи:

"Никога не сме работили заедно, засякохме сме в "Къртицата" преди известно време, там ми направи впечатление, че тя е болна от амбиция, готова е да прегази всичко и да плати, само и само да е на сцената и да се изявява.

Не мога да коментирам нейното риалити, което смятам че е на доста ниско ниво. Дори не го гледам не мога и да го коментирам. Човек, който обяснява на манекенките, че ако им се счупи токчето по улицата, трябва да си го заковат с чук и пирони! 

Тя не  прави мода, а ишлеме", завърши Калканджиева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина