Гъдулар от Раковски, живял години в Лас Вегас, намери в Пловдив лек за болежките си

Автор: Plovdiv Now 17165
Гъдулар от Раковски, живял години в Лас Вегас, намери в Пловдив лек за болежките си

53-годишният гъдулар Ангел Гаджев, който е роден в Раковски, но от години живее в Лас Вегас, се върна в България, за да потърси решение на проблемите си с опорно-двигателния апарат. Музикантът е страдал от видимо изкривяване в горната част на гръбначния стълб, придружено със силни болки и схващане, както и от високи нива на кръвното и кръвната захар. 

Ангел Гаджев идва в България през октомври и за 1 седмица се лекува в център в Пловдив, където му прилагат матрично-ритъмна терапия, пие в комбинация и сиропи, прави специални лесни упражнения и дишания, ползва и апликатори за стъпалата.

И резултатът е буквално мигновен. „Видимото изкривяване, което имах в горната част на гръбначния стълб почти не се забелязва, постоянната силна болка и схващане в гръбнака изчезнаха, високата захар и кръвно влязоха в норма!“, споделя музикантът. „Правих испанската версия на програмата - през деня пиех сиропите, вечер хранене и реално с ядене, без никакво чувство за глад и отпадналост, свалих 6 кг за 7 дни.“ Той споделя още, че за първи път от 20 години е ходил 5 км на поход в Средна гора

Ангел е завършил музикалната гимназия „Широка лъка“ с българска народна музика. Като солист на държавен фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ и изпълнител с хор „Мистерия на българските гласове“, Ангел Гаджев гастролира на шест континента. Свирил е с Иво Папазов и неговия оркестър, както и с известния български акордеонист Петър Ралчев. „Видях целия свят, дори свирих Ситно Шопско на Японската принцеса“, споделя преди време за Chicago.bg Ангел Гаджев.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина