Две сбивания вдигнаха полицията в Раковски накрак, арестувани са 9 души

Автор: Plovdiv Now 13365
Две сбивания вдигнаха полицията в Раковски накрак, арестувани са 9 души

Участници в две сбивания са се озовали вчера в ареста на РУ-Раковски.

Първият сигнал е постъпил в 21.50 часа. В Момино село е избухнала свада между двама съседи на 40 и 48 години, която впоследствие е прераснала във физическа саморазправа. По-младият е ударил с дървен прът по главата по-възрастния. Пострадалият е бил прегледан на място от пристигналия лекарски екип и освободен за домашно лечение. 40-годишният е отведен за срок до 24 часа в полицейския арест.

Час по-късно отново в полицията е било съобщено за сбиване, но този път екшънът е бил между жители на село Белозем. Патрули на районното управление и пловдивския сектор „Специализирани полицейски сили“ са пристигнали на мястото. В резултат на бързата им намеса разрастването на конфликта е било предотвратено, без да има сериозни последствия. Повърхностни рани са получили трима участници в свадата, на които е оказана медицинска помощ. Като инициатори на сбиването в районното управление са задържани 8 мъже.

След доклад на случаите в Районна прокуратура – Пловдив са образувани две досъдебни производства по Наказателния кодекс.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина