Две денонощия до бирения фестивал в Раковски, очакват ни музика и качествено пиво

Автор: Plovdiv Now 5388
Две денонощия до бирения фестивал в Раковски, очакват ни музика и качествено пиво

По-малко от две денонощия ни делят от Бирения фестивал в Раковски, който бележи своето начало още през лятото на 2008 година. През годините на сцената са гостували много звезди на „Пайнер“, изпълнители от музикални тв реалити формати, известни български оркестри за народна музика, местни таланти, както и много рок-групи. Тази година, събитието ще се състои на 9, 10 и 11 август от 20:00 часа на Градския стадион „Георги Раковски“.

Организаторите отново са се постарали да осигурят максимално разнообразие на Бирфеста – да има елегантни тематични шатри на известни марки пиво, за леещата се нонстоп бира е осигурено и подходящо мезе, а за най-малките пък ще  има куп детски атракции, батути, надуваеми замъци и пързалки, захарен памук и много балони. На един от тренировъчните терени на спортния комплекс „Г.С.Раковски” ще бъдат разположени стотици маси, които да поберат  хилядите местни жители и гости от други населени места.

В петъчната първа вечер на сцената на Бирфеста хорото ще завие оркестър “Орфей” на Георги Янев, а старите самодейци от ансамбъл “Слав Бойкин” по традиция ще изнесат  едночасов концерт.

Събота е  определена за поп-фолк фиеста с песните на фолк фуриите Гергана и  Ани Хоанг и атрактивният Dj ONIX, а в неделната вечер на 11 август градският стадион в Раковски ще се  превърне в рок зона с Теди Кацарова, Дичо и приятели, както и с децата от местната музикална школа "Кампа Рекордс". 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина