Друсан шофьор закопчаха в Раковски, в Карлово - сериозно почерпен

Автор: Plovdiv Now 9381
Друсан шофьор закопчаха в Раковски, в Карлово - сериозно почерпен

Три бързи и едно досъдебно производства са образувани от служителите на реда на 17 срещу 18 януари, а за престъпления по пътищата са задържани четирима мъже.

51-годишен водач на «Хюндай» е бил спрян за проверка в Раковски. По надлежния ред служителите са установили, че мъжът шофира след употреба на наркотични вещества. Драг чек тестът реагирал положително на канабис и амфетамин.

В Пловдив на бул. «България» автопатрул на Трето РУ спрял лек автомобил фолксваген, управляван от 19-годишено момче. След извършена проверка с полеви тест била отчетена положителна проба за употреба на канабис. Задържаният дрогиран водач е родом от Банско.

В първия час на 18 януари автопатрул на Четвърто РУ проверил лек автомобил БМВ на бул. «Шести септември». 21- годишният водач от гр.Сърница, шофирал след употреба на 1,39 промила алкохол.  

За шофиране в нетрезво състояние в ареста на РУ Карлово е задържан и 64-годишен пловдивчанин. Проверяващи от управлението спрели водача на територията на село Васил Левски. Мъжът управлявал Ауди без регистрационни табели, а последвалата проверка показала, че той шофира с алкохолна концентрация от 2,89 промила.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина