Дрогирани шофьори в арестите - от Асеновград, Раковски и Житница

Автор: Plovdiv Now 12665
Дрогирани шофьори в арестите - от Асеновград, Раковски и Житница

Трима дрогирани шофьори се озоваха в арестите в Пловдив и областта през изминалото денонощие. В обедните часове на 15 ноември полицейски екип спрял за проверка водач на Нисан в Пловдив. По надлежния ред с техническо средство е било установено, че 32- годишен мъж от Асеновград, шофира под въздействие на канабис. Водачът е задържан в ареста, а по случая е образувано бързо производство.

Малко след 23 часа същата вечер автопатрул е установил  и задържал още един дрогиран водач. 29-годишен мъж от Раковски управлявал БМВ след употреба на амфетамин. Проверката е извършена на булевард „Шести септември“.

Дрогиран шофьор е хванат и на територията на община Калояново. В следобедните часове на неделния ден на улица „Първа“ в село Житница е бил проверен водач на лек автомобил Мерцедес, който пътувал към село Калояново.  Превозното средство било управлявано от  21-годишен, а тестът с драг чек отчел положителна проба за наличие на амфетамин и метамфетамин. Водачът е дал кръвна проба за изследване в Хисаря.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина