“Доброто е признак на сила“ - благотворителна кампания тече в Раковски

Автор: Plovdiv Now 16397
“Доброто е признак на сила“ - благотворителна кампания тече в Раковски
Започна четвъртата поредна кампания за събиране на стоки от първа необходимост за подпомагане на хора в нужда от община Раковски.
 
Тази година акцията е под мотото "Доброто е признак на сила". Организатор е Общинският младежки клуб "Родолюбец" към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните - МКБППМН. 
 
Желаещите могат да даряват консерви, сладка, конфитюри, пакетирани макарони, сол, захар, брашно, олио, ориз, леща, фасул. Приемат се също дарения от мед, шоколади, вафли, бисквити, сокове, както и санитарни материали - сапун, прах за пране, веро за съдове.
 
Кампанията ще продължи до 20 декември 2021 година.
 
Адресът за предаване е площад "България" №1, етаж 2, стая 1, МКБППМН. Телефона за връзка - 0888 98 82 65.
 
Ето какво написаха организаторите на благотворителната кампания:
 
През 2017 година стартирахме тази благотворителна инициатива с група деца с огромен ентусиазъм. През годините кампанията ставаше все по широкообхватна. Реализирахме "Гласът на сърцето ми", "Бъди чудото", "Доброто крепи света"... Включиха се граждани, представители на бизнеса,представители на институции... Замисълът на тази кампания е да носи радост! Да имаш чувството, че вършиш добро е нещо велико! Децата, които поради създалите се обстоятелства, нямаме особена възможност да виждаме са тези, на които трябва да предадем магията на доброто. Екипът, който стои зад реализацията на кампанията изпитва изключително задоволство, когато дете заедно с родител, баба, дядо или учител дойде да дари и изпита радост от това! Винаги сме насърчавали съпричастността като основна добродетел!
 
Във времената, в които почти стана така, че човек за човека е вълк, ние ще докажем, че можем да преглътнем различията си и да протегнем братска ръка към хората, които изпитват материални затруднения! Изказвам благодарност към ръководството на община Раковски затова, че за поредна година подкрепи кампания и ще осигури това, което е нужно за реализацията ѝ! Убеден съм, че тази година кампанията ще е още по-успешна от предишните, както е по традиция! При възникнали въпроси може да позвъните на посоченият телефон! Моля всеки, който реши да подкрепи кампанията да се придържа към изброените в списъка продукти, тъй като те са съобразени с нуждите и възможностите на хората при които ще отидат! Благодаря ви за вниманието! Бъдете здрави и помнете, че най-големият признак на сила е и ще бъде ДОБРОТО!
 
Ето допълнителна информация в приложения плакат:
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина