Децата в Раковски пращат най-красивите писма до Дядо Коледа

Автор: Plovdiv Now 6308
Децата в Раковски пращат най-красивите писма до Дядо Коледа

Децата от Раковски имат възможност да изпратят писма до Дядо Коледа. В пощата в града очакват техните послания. Така те ще могат да участват в конкурса, обявен от Български пощи още в средата на месец ноември.

Той е под мотото „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“. Крайният срок за изпращане на писмата в цялата страна е 17 декември 2021 година.

За участие в конкурса на плика трябва да бъде изписан правилно адрес на подателя и да бъде заплатена пощенската услуга за изпращане на писмо. За получател да бъде посочено само „За Дядо Коледа“. Всички писма отговарящи на условията ще получат отговор от Дядо Коледа, а за най-оригиналните и красиви от тях ще има и подаръци.

С цел защита на личните данни на всеки един от участниците в конкурса, следва в съдържанието на самото писмо да НЕ се посочва адрес на подателя. Адресът следва да се изпише единствено на плика. Същият ще е необходим на организатора на конкурса с цел осъществяване на обратна връзка след провеждането на конкурса и съобщаването на спечелилите участници.

В съдържанието на писмото, с което ще се участва в конкурса, е необходимо да се посочат само двете имена на лицето - участник.

Отличените писма, (без пликовете с адреса на подателите), след приключването на конкурса, ще бъдат предадени за съхранение на ДА „Архиви“.

Участващите в конкурса „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“ писма (с рисунки, стихове, апликации и други) стават притежание на организатора на конкурса – „Български пощи“ ЕАД, който може да ги използва за популяризирането на детския конкурс  по избран от него подходящ начин.

Няма ограничения за това как ще изглеждат детските писма. Дали ще са ръкописни, печатни или придружени от ръчно изработени изненади, остава лично решение на малчуганите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина