Десетки жители на Раковски посрещнаха Президента с цветя и аплодисменти

Автор: Plovdiv Now 33915
Десетки жители на Раковски посрещнаха Президента с цветя и аплодисменти

Трябва да излекуваме своите комплекси за нашата политическа обреченост. Това заяви президентът Румен Радев по време на посещението си в Раковски за празника. Той се срещна с католическата общност в града. Десетки жители на града посрещнаха президента с цветя и аплодисменти пред църквата „Пресвето сърце Иисусово“, където той поднесе цветя пред статуята на Дева Мария, предава trafficnews.bg.

Радев коментира и политическата обстановка в страната"

„Ще поканя тази седмица ЦИК, за да сме сигурни, че можем да проведем избори 2в1, така че те да не бъдат манипулирани. Така трябва да организираме изборите, за да могат българските граждани да гласуват честно и справедливо“, коментира той.

Радев отново напомни, че трябва да се подходи отговорно към актуализацията на бюджета. Той заяви още, че темата за служебното правителство не е на дневен ред.

"Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор”. Така президентът Румен Радев коментира от Раковски обвиненията, които лидерът на ГЕРБ отправя към държавния глава през последните дни.

Радев не пропусна и коментар за политическия проект на двама от служебните му министри: 

"Ако искат да са полезни на обществото, те не трябва да създават просто поредния партиен проект, а трябва да следват широка философи към целия народ“, коментира Радев за служебните министри Кирил Петков и Асен Василев.

„Никоя партия не може да маниполизира надеждите на българина и няма силите да се справи сама. Добре ще е партиите да осъзнаят това, макар и от трети опит“, допълни той.

Голямата цел е единението на българите. За това трябва да дадат пример политиците , смята президента.

Не аз съм човекът, който ще ви предаде. За себе си гарантирам“, заключи президентът.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина