Арести в Пловдив заради дрога, в Стряма 22-годишна шофира дрогирана

Автор: Plovdiv Now 49077
Арести в Пловдив заради дрога, в Стряма 22-годишна шофира дрогирана

Няколко души са били задържани в Пловдив и областта заради дрога. Двама криминално проявени мъже са се озовали в ареста, след като са бли заловени с наркотици. Хванати са били в момент на разпространение на бул. „Македония“. Последвало е претърсване в автомобила и жилището на един от мъжете, където са открити и иззети 2,270г. метамфетамин, малко количество марихуана и две електронни везни. По случая е образувано бързо производство. Материалите са докладвани в прокуратурата.

При проверка на 24 януари в Столипиново полицаи са хванали 25-годишен пловдивчанин без криминални прояви да държи в себе си близо 130 г. марихуана. С полицейска заповед той е задържан за едно денонощие. По случая е образувано бързо.

В около 13.10 часа вчера в Стряма полицейски екип спрял лек автомобил „Форд“. При проверката било установено, че зад волана е 22-годишна жена. Последвалият тест с техническо средство показал, че тя шофира след употреба на наркотични вещества. Задържана е за срок от 24 часа. Образувано е бързо производство.

Друг дрогиран шофьор бил засечен от служители на сектор „Специализирани полицейски сили“ на ул. „Христо Г. Данов“ в града под тепетата вчера. Нарушителят е задържан за едно денонощие. Срещу него е образувано бързо производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина