Акция! Четирима души са задържани край Раковски за шофиране с алкохол и наркотици

Автор: Plovdiv Now 10841
Акция! Четирима души са задържани край Раковски за шофиране с алкохол и наркотици

След проверки по пътищата тази нощ в Раковски, служителите на реда задържаха четирима водачи с дрога и алкохол зад волана.

 По описа на районното управление са започнати 4 бързи производства. 28 -годишен млад мъж от населеното място е управлявал "Фолксваген Голф" по улиците на града след употреба на амфетамин, марихуана и метамфетамин. В хода на проверката е установено, че мъжа държи в себе си дрога- марихуана и амфетамин, които са предадени по надлежния ред. Малко след това униформени извършили проверка на "Форд Транзит".

Превозното средство било управлявано от 31- годишен мъж от Калековец. Дрегерът отчел, че водачът управлява след употреба на1.95 промила алкохол. Автопатрул на районното се натъкнал на още един дрогиран водач. Драг чек тестът на 19-годишен пловдивчанин, седнал зад волана на "Фиат Стило" реагирал положително за употреба на амфетамин. За шофиране в нетрезво състояние е задържан и 29- годишен водач на "Форд Мондео".

Проверка установила,че мъжът от пловдивското село Костиево, е управлявал превозното средство под въздействието на 1.71 промила алкохол. От РУ Раковски са категорични, че честите и изненадващи проверки ще доведат до дисциплинираност и по- голяма отговорност от страна на водачите и допълват, че ефективния контрол на територията, която обслужват ще остане основен техен приоритет.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина