Великден наближава, а с него и празничното настроение в Първомай

Автор: Plovdiv Now 6897
Великден наближава, а с него и празничното настроение в Първомай

Великден наближава, а с него и празничното настроение в Първомай.

Централната градска част вече е украсенаИ тази година големите пъстри яйца – един от характерните символи на най-големия християнски празник Възкресение Христово, са разположени в зелените площи пред сградата на Общината и градския парк. Така те чудесно допълват цветовете на красивите теменужки в обособените градинки там.

Община Първомай призовава украсата да се пази. Тя е направена от първомайските художници с голямо желание, за да може да радва жителите и гостите на града и да създава празнично настроение.

Празнично настроение: Красива украса за Великден  ще радва жителите на ПървомайПразнично настроение: Красива украса за Великден  ще радва жителите на ПървомайПразнично настроение: Красива украса за Великден  ще радва жителите на ПървомайПразнично настроение: Красива украса за Великден  ще радва жителите на ПървомайПразнично настроение: Красива украса за Великден  ще радва жителите на ПървомайПразнично настроение: Красива украса за Великден  ще радва жителите на ПървомайПразнично настроение: Красива украса за Великден  ще радва жителите на ПървомайПразнично настроение: Красива украса за Великден  ще радва жителите на Първомай

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина