Тийнейджър хванат с дрога в Първомай, спипаха дилър и клиент малко след сделката

Автор: Plovdiv Now 6985
Тийнейджър хванат с дрога в Първомай, спипаха дилър и клиент малко след сделката

Тийнейджър от Първомай е бил хванат с цигара от марихуана и тютюн. Момчето е на 15 години. Проверката е била извършена и в дома му, а иззетото общо количество наркотично вещество е 0,788 грама.

Още едно бързо производство е започнато от служители на РУ Първомай. На улица «Вереница» в града е бил проверен и 30-годишен местен жител, който признал, че в себе носи «чай за пушене». Разследването е установило, че дрогата е била закупена за 20 лв. от продавач с Ауди А6, който след това изчезнал в неизвестна посока.

Тридесет минути по-късно на разклона за село Виница е бил открит и спрян дилърът. В колата е била открита споменатата банкнота от 20 лева и празна кутия от крем със следи от наркотично вещество по нея. Последвал е обиск в дома на 33-годишния дилър, който също е от Първомай.

В двора на имота в метална кофа е била открита старателно прикрита опаковка със синтетична дрога. Иззети са 1,306 грама бутинака. Лицето е задържано в ареста за срок до 24 часа, а работата на разследващите продължава под наблюдение на прокуратурата.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина