Платформа-робот и в Първомай отговаря на важни въпроси за коронавируса

Автор: Plovdiv Now 1004
Платформа-робот и в Първомай отговаря на важни въпроси за коронавируса

Платформата- робот "Коронавирус Чатбот - Skilly", която отговаря на всички въпроси, свързани с коронавируса, е достъпна за всички на сайта на Община Първомай.

Чрез платформата можем да си направим виртуален медицински преглед сами вкъщи. Чатбот - Skilly отговаря веднага, по всяко време на денонощието. В най-натоварените часове "Скили" отговаря едновременно на над 40 души. За разлика от други подобни онлайн приложения, чатботът отговаря и на конкретни въпроси. А всеки отговор е съобразен с официалната налична информация за COVID-19 от Световната здравна организация и българското Министерство на здравеопазването.

Интересното е, че когато зададеш един въпрос и получиш отговор, веднага получаваш и няколко варианта да допълниш информацията. Да речем, към хранителните режими, получавам възможност за допълнителна информация за имуностимуланти, както и лекарства, които засилват имунната защита. Посочено е и кои медикаменти са подходящи за засилване на имунитета. Чатботът дава насоки и за симптомите на коронавируса, за тестовете, които всеки може да си направи.

Припомняме, че същата платформа преди дни беше качена на сайта и на община Кричим и вече е в услуга на хората.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина