Първомайски оркестър участва в благотворителен концерт в помощ на болен колега музикант

Автор: Plovdiv Now 5889
Първомайски оркестър участва в благотворителен концерт в помощ на болен колега музикант

Първомайски музиканти и много други любими на българската публика изпълнители на народния фолклор, се събират на благотворителен концерт, за да подпомогнат лечението на свой колега, съобщава parvomai.net.

Концертът е на 2 декември, от 18:30 часа, в спортна зала “Младост” в Димитровград .Цената на билета е 10 лв. Билети ще се продават на касите на театър „Апостол Карамитев“, в книжарница „Знание“ - Димитровград, както и на касите в залата в деня на концерта. Желаещите могат да помогнат и на банкова сметка Банка ДСК-ЕАД IBAN: BG16STSA 9300 0026 3398 61, Любен Костов Любенов.

Пепи Христозова, Ваня Вълкова, Таня Маринова, Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, Деан Митев, Николай Славев, Полина Стефанова, Наско Ментата и Злати Илиева ще се качат на сцената. Оркестър "Фолк палитра" от първомайското село Градина и танцовата формация “Пловдивъ” също подкрепят благотворителното събитие.

Любен Любенов е от три години в списъка на пациенти, чакащи бъбречна трансплантация. Той посещава 3 пъти седмично центъра по хемодиализа в Хасково. Донор все още няма и с всеки ден той се отдалечава от вероятността да бъде трансплантиран. Общото му състояние се влошава, а шансът за живот намалява. За лечение и трансплантация в чужбина музикантът не разполага с достатъчно средства. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина