Момче от Първомай загина в тежка катастрофа край Стара Загора, има и друга жертва

Автор: Plovdiv Now 7498
Момче от Първомай загина в тежка катастрофа край Стара Загора, има и друга жертва

Чирпанлия уби двама младежи край Плодовитово, още трима са в болница. Инцидентът е станал на 14 юли, около 19:00 часа.“Ауди”, управлявано от 25-годишен мъж от Чирпан, при движение с несъобразена с пътните условия скорост изгубил управление над автомобила, който напуснал пътното платно вдясно по посока на движението, ударил се в дърво и се преобърнал.

В следствие на удара на място е загинало 18-годишно момиче от Първомай, което е пътувало в автомобила. Мъж на 19 години от Чирпан, също пътник в автомобила, е откаран в ЦСМП – Стара Загора в кома, с опасност за живота, но по-късно е починал.

Други двама пътници са получили наранявания. 16-годишно момиче от Първомай е с множество фрактури по тялото. Настанено е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Още един 19 годишен от Чирпан е получил сътресение на мозъка.

Настанен е за наблюдение в болницата в Стара Загора, без опасност за живота.

Водачът на автомобила е получил множество натъртвания по тялото. Настанен е за наблюдение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Същият е тестван с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина