Двама дилъри осъмнаха зад решетките в Първомай, тийнейджър глътна дрогата

Автор: Plovdiv Now 4804
Двама дилъри осъмнаха зад решетките в Първомай, тийнейджър глътна дрогата

Полицаи от РУ-Първомай са претърсили жилището на 18-годишен криминално проявен младеж, многократно осъждан за разпространение на наркотици. В момента на проверката младият мъж е успял да сложи в устата си и да преглъгне носеното от него полиетиленово топче, вероятно с наркотично вещество.

На адреса, който обитава, са открити и иззети стъклен съд с 23-полиетиленови топчета канабис и марихуана, саксия с канабис, електронна везна и мобилен телефон. Иззетото вещество е с общо тегло 4,54 грама.

Установени са и са разпитани свидетели, на които момчето е продавало наркотици. След  доклад на дежурен прокурор лицето е привлечено като обвиняем и задържането му е удължено за срок до 72 часа. Предстои разглеждане на искане в ОС Пловдив за вземане на постоянна мярка за неотклонение «задържане под стража».

В ареста на полицията в Първомай за притежание на наркотици е задържан и 27-годишен мъж от село Градина. Проверката е извършена в хода на специализирана операция на територията на селото, а в дома на мъжа на улица «Никола Вапцаров» униформените са открили марихуана. Иззетото вещество е с тегло 1,45 гр. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина