Чудесно предизвикателство за децата в Първомай - конкурс за коледни картички и рисунки

Автор: Plovdiv Now 13730
Чудесно предизвикателство за децата в Първомай - конкурс за коледни картички и рисунки

Община Първомай и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в навечерието на най-чакания от децата празник - Коледа, организира конкурс за коледна картичка или рисунка на тема: „КОЛЕДНА МАГИЯ”.

Предизвикателството има за цел да провокира творческото въображение на децата и младежите и да поощри смислените им занимания в условията на епидемиологичните ограничения.

Картичките трябва да бъдат изработени от лист сгънат на две, А4; Да имат интересен и оригинален дизайн; Може да бъдат изработени с материали и техники по избор - декупаж, квилинг, апликация, както и други техники на декоративното изкуство.

Изисквания за изработване на коледни рисунки са без ограничение на използваните техники и материали – акварел, темпера, маслени бои. Формат на рисунките – А 4 или А 3.

Възрастови групи: Първа група – от І до ІV клас; Втора група – от V до VII клас; Трета група – от VIII до XII клас.

До участие се допускат само авторски рисунки и лично изработени картички. Конкурсът е индивидуален. Желаещите могат да участват с 1 рисунка или 1 картичка. На гърба на всяка рисунка трябва да се изпишат трите имена, клас, училище, телефон за връзка и предадени в плик с надпис „За конкурса Коледна магия”. За картичките данните на участника да бъдат написани на отделен лист към нея.

Най-добрите от тях ще бъдат изпращани от името на община Първомай като поздравления за Коледните и новогодишни празници.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина