БСП издигна своя кандидат за кмет на община Първомай

Автор: Plovdiv Now 7881
БСП издигна своя кандидат за кмет на община Първомай

БСП издигна за кандидат-кмет на Първомай председателя на Общинския съвет на социалистите в общината Николай Митков .   На провелото се заседание социалистите утвърдиха своите  номинации за представители в местната власт. В  листата за общински съветници сред имената на утвърдени експерти  има и нови предложения, както  партийни, така и на   представители на гражданското общество. 

Николай Митков е на 42 години. Завършил е УНСС София,  магистър по Стопанско управление и администрация. Трудовият си стаж започва като продавач-консултант в малка фирма, след това е касиер и помощник управител на бензиностанция.  В Областно пътно управление работи като заместник-директор, след това работи в строителна фирма. Бил е заместник-кмет в община Първомай. Женен е, има две дъщери.

Членовете на висшия форум се обединиха около поставената цел – спечелване на изборите за кмет, най-голяма група съветници в местния парламент и увеличаване броя на кметовете на кметства.  Според тях за постигането и БСП няма друг път освен обединяване на силите на левите избиратели, привличане на голяма част от първомайската общност в каузата за развиващ се и модерен Първомай, даващ възможност на хората да работят и живеят нормално.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина