Болницата в Първомай с нов стар управител

Автор: Plovdiv Now 5912
Болницата в Първомай с нов стар управител

Д-р Румяна Бойлова ще бъде новият на МБАЛ – Първомай. Всъщност тя е досегашният шеф на лечебното заведение и единственият кандидат за позицията за новия мандат, който е подал заявление за участие и е бил допуснат до обявения от община Първомай конкурс.

Комисията е запозната с представената от нея програма за развитие на лечебното заведение. След това е проведено и събеседване. Резултатите са отразени в протокол, а препоръката на комисията е Общинският съвет на Първомай да одобри спечелилата конкурса д-р Румяна Бойлова за управител на МБАЛ – Първомай.

Местният парламент ще гласува на 30 май, когато е редовната му сесия. Припомняме, че д-р Бойлова е дългогодишен управител на двете общински здравни заведения – Медицински център 1 и МБАЛ – Първомай. Дамата спечели конкурс преди 6 години и успешно управлява болницата вече два тригодишни мандата, като по устав вторият ѝ е даден без конкурс.

По време на управлението на д-р Бойлова здравното заведение няма загуби и реализира няколко проекта за саниране и доставка на апаратура. 

Източник и снимка: parvomai.net

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина