Англичанин буйства в пловдивски бар, момче оскверни гробището в Първомай

Автор: Plovdiv Now 6269
Англичанин буйства в пловдивски бар, момче оскверни гробището в Първомай

Чужденец е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи неуважение към околните. Това се е случило на 25 февруари вечерта в известен бар в Пловдив. Мъжът е отправял заплахи и обиди срещу посетители в заведението и служители на охранителната фирма. Пристигналият полицейски екип е задържал за 24 часа английския гражданин.

Полицаи от РУ Първомай пък са хванали 16-годишно момче, извършило посегателство върху надгробни плочи в града. На 25 февруари специалист обредни дейности в дружеството подал сигнал, че в гробищния парк в периода от 16 часа на 24 февруари до сутрешните часове на 25–ти февруари неизвестно лице е унищожило паметниците на 4 гроба чрез несени удари с твърд предмет.

Плочите са били съборени и счупени на части. Тийнейджърът бързо е бил установен от полицията. Той е криминално проявен и изтърпяващ в момента наказание «пробация». По случая е образувано досъдебно производство. Към разследването са приобщении свидетелски показания на очевидци. Налице са и самопризнания от извършителя.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина