Специалист по туризъм търсят в Перущица

Автор: Plovdiv Now 10854
Специалист по туризъм търсят в Перущица

Свободно работно място за длъжността специалист „Туризъм” в Туристически информационен център обявява Община Перущица. 

\начинът за участие в конкурса е писмена разработка и защита на тема „ Разработване на собствен туристически продукт и маркетинг на дестинация Перущица”. Подаване на документите, включващи писмена  разработка и СV,  е в деловодството на община Перущица и по имейл: [email protected] до 20 януари 2020 година, включително.

Вторият етап от конкурса ще бъде интервю, включващо защитата на писмената разработка, за което кандидатите ще бъдат уведомени допълнително.

Длъжността включва:

- Разработване на атрактивни туристически пакети за престой в дестинацията с включване на културно-исторически, археологически, религиозни, спортни и други забележителности и свързаните с тях специфични туристически услуги; 
- Да съдейства и участва в рекламирането и промотирането на местните продукти и предлагани туристически услуги ; 
- Планира, организира мероприятия и събития с културен, развлекателен, спортен характер с  цел привличане на посетители в дестинация Перущица. 

Изискванията към кандидатите за заемане на длъжността са: завършена степен "бакалавър" и професионален стаж минимум 2 години. Изисква се и езиково ниво на английски минимум В1, както и компютърна грамотност MSOffice; работа в екип, комуникативност; работоспособност

Трудово възнаграждение: минимално 750 лв., максимално 1000 лв.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина