Подобрено е състоянието на основните земеделски пътища край Перущица

Автор: Plovdiv Now 6129
Подобрено е състоянието на основните земеделски пътища край Перущица
В края на месец септември, с подкрепата на част от земеделските производители от община Перущица, е подобрено значително състоянието на всички основни земеделските пътища на територията на Общината, съобщава кметът г-жа Мария Вълканова.
 
Всички те бяха обработени с грейдер, който заравни пътищата, като на голяма част от тях беше положена фракция или фризован асфалт. Допълнително бяха обработени с валяк, за по-голяма трайност и по-добър резултат.
 
Община Перущица осигури много скъпата, необходима техника и финансовите средства за материали, а земеделските производители събраха сами средствата за възнаграждения на заетите с тази задача хора.
 
"Почти всяко семейство в Перущица се занимава и със земеделие, затова вярвам че ползите от подобрението на земеделските пътища достигат до всички граждани на Общината.Развитието на земеделието е основен приоритет на община Перущица. Радвам се, че успяхме да обединим усилията на местната власт с тези на земеделците и заедно да допринесем за изпълнението на тази мярка, която е важна за постигането му. Сърдечно благодаря на всички, които помогнаха това да се случи!", добавя кметът г-жа Вълканова.
 
Снимките са след и от преди обработката.
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина