Друсани шофьори напълниха арестите, единият е от Перущица

Автор: Plovdiv Now 5728
Друсани шофьори напълниха арестите, единият е от Перущица

Петима мъже са били арестувани за престъпления по пътищата в Пловдивско, свързани с шофиране след употребана алкохол и упойващи вещества. 

В ареста на Първо РУ е задържан 32-годишен водач на Шевролет Нубира. Мъжът е седнал зад волана под въздействие на амфетамин и марихуана. Проверката е била извършена на кръстовището на булевард «Коматевско шосе» и «Никола Вапцаров» в Пловдив. Задържаният е от Перущица.

Служители на Трето РУ пък са установили в хода на проверки двама мъже, шофирали под въздействие на канабис. Извършителите на престъпленията са 25-годишен пловдивчанин, водач на Фолксваген Пасат и 27- годишен, криминално проявен мъж от Стрелча, управлявал Ауди А4.  

Автопатрули са извършили проверки на водачи на булевардите «България» и «Любен Каравелов», също в Пловдив, и са установили зад волана пловдивчани на възраст 21 и 29 години, които управлявали автомобилите си след употреба на амфетамин, метамфетамин и кокаин. По случаите под наблюдение на прокуратурата, са започнати бързи производства.  

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина