Бойко Борисов гостува в Перущица да види новия площад

Автор: Plovdiv Now 15162
Бойко Борисов гостува в Перущица да види новия площад

Бойко Борисов посети по-рано днес Перущица, за да види новия площад, който бе изграден в последните месеци. Бившият премиер остана доволен от видяното и заяви:

„Когато ме обвиняваха, че давам пари от джипката, сега се вижда – тези пари са за хората”, каза Борисов, но заяви, че с площада се изчерпват добрите новини.

Той и бившият областен управител на Пловдив – Дани Каназирева, говориха и за пътищата, направени в Пловдив и областта по време на управлението на ГЕРБ с пряко включване по фейсбук.

„Пътят Бойково – Лилково се довършва. Хората чакаха с години, защото до момента въобще нямаше път и това, което господин Борисов пое, както и правителството и областната управа е вече факт. Деветте километра са готови. Такова строителство в пловдивска област никога не е имало. Завършва се и Асеновград – Кърджали, който е 32 километра като трасе, завършваме и Югово – Лъки, където са 31 километра. Отделно от това Асеновград- Садово, Асеновград – Първомой, Пловдив – Пазарджик, Раковски – Брезово и още много”, каза Дани Каназирева.

Иронично, бившият премиер допълни „От джипката бая са хвърлени пари за хората в пловдивска област”.

„В момента инициативни комитети за строителство няма, и няма на кой да се оплачат. Тук нямаше пътища, направихме чисто нови и продължаваме да правим и ще правим”, допълни Борисов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина