Удар на полицията в Труд! Намериха дрога, нелегален тютюн и цигари

Автор: Plovdiv Now 7528
Удар на полицията в Труд! Намериха дрога, нелегален тютюн и цигари

Марихуана, безакцизен тютюн и цигари, иззеха от полицята в хода на акция в Труд. Специализираната операция с цел установяване на акцизни стоки и наркотични вещества е проведена на територията на общините Марица и Съединение. При извършено претърсване на адрес в село Рогош е установено, че 36-годишен мъж съхранява в изграден тайник в гардероба си стъклен съд пълен с марихуана. Общото тегло на съда с наркотичното вещество е около 700 грама.

От жилище в Съединение, униформените иззели 1 300 къса цигари и 5 килограма нарязан тютюн, без поставен валиден бандерол. По случая е задържан 43-годишен местен жител. По случаите са образувано досъдебни производства.

В районното управление са започнати и две проверки за съхранение на цигари и тютюн. Задържани в ареста за 64-годишен мъж и 66-годишна жена от Граф Игнатиево. В рамките на операцията е разкрит и извършителя на кражба от вендиг автомат, монтиран на улица „Баба Исака Скачкова “ в Съединение.

Служители на районното установили, че 19-годишен местен младеж е привлякъл в съучастие две 14-годишни момчета, с които разбили металната касета на кафе автомата, откъдето откраднали сумата от 100 лева на монети.

Работата по документиране на случаите продължа под надзора на компетентната прокуратура.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина