Спипаха момичета и мъже в Калековец с дрога, претърсиха и тях, и колата им

Автор: Plovdiv Now 5134
Спипаха момичета и мъже в Калековец с дрога, претърсиха и тях, и колата им

В хода на специализирана полицейска операция служители на РУ-Труд са извършили проверка на лек автомобил в близост до гробищния парк в село Калековец. В лек автомобил Опел се намирали четири лица - две момичета – на 17 и 19 години и двама 36-годишни мъже - всички от Пловдив. Всички са били претърсени, както и автомобилът, като са били иззети високорискови наркотични вещества и тютюн. На пода на автомобила е била намерена саморъчно свита цигара с обгорял връх и мирис на марихуана, която след извършената в лабораторна експертиза е установено, че е смес от тютюн и «пика». Между предните седалки на колата била открита марихуана. Наркотик е иззет и от пътниците - бутинакс с общо тегло 0.89 грама и марихуана с тегло от 0.64 гр с 9.26 ТХС. 

В ареста на Трето РУ в Пловдив за притежание на наркотични вещества е задържан и 36-годишен мъж от Пловдив. Нарушителят е установен при проверка от автопатрул. Мъжът държал в себе си 0,21 грама марихуана. 

За същото престъпление служителите на Шесто РУ са задържали и 35-годишна жена, засечена на улица «Клен». В жената е било открито найлоново пликче с 0,65 грама хероин. Извършителката на престъплението е криминално проявена и осъждана за предишни прояви по същата линия. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина