Прибраха в психиатрията Филип, опитал да убие съсед заради порно клип в село Рогош

Автор: Ива Модова 17233
Прибраха в психиатрията Филип, опитал да убие съсед заради порно клип в село Рогош

Филип Янков, опитал да убие съсед заради порно клип в пловдивското село Рогош, е настанен в Центъра за психично здраве. Днес той трябваше да застане пред Окръжен съд, където продължава делото срещу него, съобщи TrafficNews

Ход на заседанието не бе даден, като причина за това е именно хоспитализацията на Янков. Пострадалият Тодор Ванев също липсваше в залата. Конфликтът между Янкови и Ваневи започна през 2019 година, след разпространението на секс видео и приключи в средата на май с опит за убийство.

Така процесът бе отложен за февруари. Това е втори пореден път, в който делото се отлага за друга дата. В предходно заседание липсваше защитата на Филип – адвокат Янков. Тогава стана ясно, че е образувано ново разследване свързано с разпространението на порно клипа, станал причина за войната между две фамилии в пловдивското село Рогош.

Припомняме, че кървавият инцидент стана в средата на май 2020 година. Мъж бе намушкан в пловдивското село Рогош. До инцидента се стигна след скандал между двама мъже от различни ромски фамилии. По-възрастният извади нож и намушка другия. Пострадалият бе с 4 прободни рани.

Единствено намесата на лекарите и осъществената оперативна интервенция предотвратили настъпването на смъртта на 32-годишния.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина