Пликчета с наркотици откриха в гаража на пловдивчанин, закопчаха 25-годишен от Войводиново

Автор: Plovdiv Now 5611
Пликчета с наркотици откриха в гаража на пловдивчанин, закопчаха 25-годишен от Войводиново

25-годишен мъж от Войводиново е арестуван за притежание на високорискови наркотични вещества. При проверка на полицията, от мъжа са иззети две саморъчно свити цигари със съдържание тютюн и пико с тегло 0,045 гр., както и 0,047 гр. хашиш. 

За притежание на марихуана и амфетамин е задържан 32-годишен пловдивчанин. Служители на криминална полиция на Трето РУ са извършили претърсване в гаражно помещение на улица "Свети Наум" и са открили наркотични вещества, които младият мъж се готвел да разпространява. От помещението са иззети множество пакетирани полиетиленови пликчета и електронна везна. Извършената химична експертна справка е установила вида на веществото и количеството му от 211,64 грама. По везната също са открити следи. Първоначално, мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а впоследствие, след доклад на материалите в Окръжна прокуратура, същият е задържан за срок до 72 часа. Започнато е бързо производство.

В ареста e и 20-годишен криминално проявен млад мъж, у когото униформени са открили наркотици. Проверката е извършена в късните часове на 14 май, на улица "Младежка" в Пловдив. От младия мъж е иззета марихуана с общо тегло 0,56 грама. 

Задържан е и 30-годишен пловдивчанин за притежание на хероин. Проверката е извършена около 14 часа на 13 май на улица "Асен Златаров". Видно от експертната справка високорисковото наркотично вещество е с тегло 0,55 гр.

И по двата случая са образувани досъдебни производства.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина