Пиянски екшън в село Труд! Мъже нападнаха съсед без причина

Автор: Ива Модова 7977
Пиянски екшън в село Труд! Мъже нападнаха съсед без причина

Двама мъже ще прекарат три денонощия в ареста след екшън в пловдивското село Труд. Те са били осъдени по указа за дребно хулиганство, след като пияни и без причина нападнали свой съсед.

Приятелите се почерпили сериозно в една от кръчмите в населеното място. Тръгвайки от заведението,  срещнали свой комшия, който се прибирал към дома си. Той ги поздравил, но без дори да ги провокира, бил нападнат с нецензурни думи и обиди. Двамата дори го обидили на сексуална ориентация.

Виждайки, че съселяните му са пияни, мъжът не им обърнал внимание и си продължил към дома. Агресията обаче продължила. Захвърчали камъни, дори мъжете опитали да го ударят с юмрук. Потърпевшият хукнал да бяга към къщата си, но пияните го последвали.

Вече пред частния имот, двамата започнали да целят отново с камъни по прозорците и покрива. Съседи излезли и се опитали да спрат мъжете. Уви, те също били нападнати с ругатни и псувни.

Вече в дома си, жертвата се обадила на полиция. През това време пияните мъже продължили да тропат по пътната врата, да псуват и да отправят заплахи за запалване на къщата. Плюели през оградата и мрежата на пътната врата, направили дори опит да нахлуят в къщата.

Пристигнал патрул на полицията и екшънът приключил. Агресивните жители на селото били закопчани и отведени в ареста. В сградата на местното районно единият мъж, който бил по-агресивен, бил тестван за алкохол. Дрегерът показал 2,61 промила.

След 24 часа в килията, вече изтрезнели, двамата се изправили пред Районен съд. Въпреки съжалението си, те били признати за виновни и осъдени на „задържане в структурно звено на МВР” в рамките на 3 дни.

Снимка: Илюстративна

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина