Коледари превърнаха в празник сесията на ОбС “Марица“

Автор: Plovdiv Now 4881
Коледари превърнаха в празник сесията на ОбС “Марица“

8 малки коледари, пременени в автентични народни носии, донесоха много празнично настроение на последната за 2018 г. сесия на Общински съвет „Марица“.

Усмихнати и лъчезарни, децата от подготвителната група в детска градина “Пролет“ в Царацово поздравиха с коледни песни и стихчета кмета на община „Марица“ Димитър Иванов, председателя на местния парламент Гергана Трендафилова, администрацията и общинските съветници.

Малчуганите пяха „Ой, Коледо, мой Коледо”, изпълниха обичая Коледуване и нарекоха много здраве и берекет за община „Марица“.

Директорът на ДГ “Пролет“ Иванка Михова благодари на кмета Димитър Иванов за гостоприемството и за грижите, с които обгражда децата в община „Марица“.

„Нека Новата година ни донесе здраве, късмет, повече усмивки и позитивизъм. Нека да продължим да творим заедно. Благословени и уютни празници!“, пожела Иванка Михова на всички.

Кметът Димитър Иванов и председателят на местния парламент Гергана Трендафилова благодариха на малките коледари за коледния дух, който донесоха на всички, и ги зарадваха с пакети с плодове,  гевреци и лакомства.

Общинските съветници пък изпратиха децата с бурни аплодисменти.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина