Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов получи стотици поздравления за 50-годишния си юбилей

Автор: Plovdiv Now 5543
Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов получи стотици поздравления за 50-годишния си юбилей

Стотици поздравления и подаръци получи за рождения си ден кметът на община "Марица" Димитър Иванов. Политици, кметове, колеги и приятели не спираха да звънят на градоначалника, за да му честитят празника, а бюрото му бе отрупано с купища поздравителни адреси, картички и честитки.

Общинската администрация пък зарадва Димитър Иванов с фотоалбум със снимки „зад кадър“ , направени през годините, докато е начело на община „Марица“ и тематична торта, посветена на едно от хобитата му - лова.

Кметът почерпи всички свои служители, а те му пожелаха преди всичко здраве и както досега - с вяра, целеустременост и упоритост, да продължи да изпълнява мечтите си, чиято цел е само една – благополучието и комфорта на всички жители на община „Марица“.

Кметът благодари на екипа си и изрази увереност, че предстои да реализират заедно още много успешни проекти.

„Благодаря за пожеланията – всяко едно от тях за мен е специално, защото знам, че е от сърце. Признателен съм за всички усилия, които полагате, за да си вършите работата, въпреки извънредните обстоятелства в момента. Сигурен съм, че заедно ще осъществим още много значими инвестиции, които ще подобрят живота на жителите от нашата община“, обърна се към екипа си кметът Димитър Иванов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина