Кметът на “Марица“: Уверен съм, че водени от вярата в Христос, можем да останем единни и сплотени

Автор: Plovdiv Now 7422
Кметът на “Марица“: Уверен съм, че водени от вярата в Христос, можем да останем единни и сплотени

Кметът на община "Марица" Димитър Иванов отправя официално приветствие по случай Възкресение Христово, с което поздравява хората от една страна с настъпващия голям християнски празник, а от друга - ги призовава към вяра, надежда, смирение, благодарност и състрадание. Ето какво казва кметът:

Скъпи жители на община „Марица“,

В навечерието сме на Великден - празникът, който показва тържеството на живота и силата на духа. Денят, в който Исус Христос е възкръснал в името на спасението на цялото човечество, носи послание към всички нас – да бъдем по-прощаващи, смирени, благодарни и състрадателни!

Нека в тези светли дни сърцата ни са пълни с доброта, мир и любов, нека да отправим искрена молитва за здраве на всички, нека бъдат благословени добрите намерения!

Уверен съм, че водени от вярата в Христос и чудото на Възкресението, можем да останем единни и сплотени, защото само обединени и с общи усилия ще се справим с всички препятствия и ще постигнем целите си!

Пожелавам Христовото Възкресение да озари мислите и делата ни и да вдъхне надежда във всеки един от нас, че доброто предстои!

Желая на всички мир, здраве, благодат и светли Великденски празници!

Димитър Иванов

Кмет на община „Марица“

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина