Две села в община “Марица“ без ток в навечерието на празниците, пловдивчани също страдат

Автор: Валерия Василева 8174
Две села в община “Марица“  без ток в навечерието на празниците, пловдивчани също страдат

Жители на Коматево са останали без електрозахранване тази сутрин. Причината вероятно е авария, тъй като електроразпределителното дружество не съобщават за никакви планирани изключвания днес. Без ток са няколко домакинства в района на улица "Балатон", сигнализира читателка. Електричеството в дома й било прекъснато около 8:00 часа тази сутрин.

Жената подала сигнал на дежурния телефон на ЕВН. Оттам казали, че ще изпратят екип на място. До този момент обаче не са предприети никакви действия.

"Бременна съм и трябва да вляза в болница", обяснява читателката ни. Мистериозната липса на електрозахранване обаче създава пречки в подготовката й за болничния престой.

Подобна неприятна изненада очаква пловдивчаните, които смятат да прекарат празниците във виланата зона край село Радиново. В част от нея се предвижда изключване на захранването преди обяд на 23-и декември. До късния следобед на същата дата без ток ще бъдат жителите на село Костиево, в района на входа откъм Радиново. При много лоши метеорологични условия обаче планираното изключване няма да се състои. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина