Двама шофьори в ареста на полицията в Труд, друсан с три вида дрога в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 6121
Двама шофьори в ареста на полицията в Труд, друсан с три вида дрога в Пловдив

Трима нарушители на пътя са задържани през последните 24 часа.

Първият случай е в село Труд, на кръстовището на улиците «Пампорово» и «Бачо Киро», където служители на районното управление спрели за проверка мотопед с неустановен номер на рамата и без поставена регистрационна табела. Превозното средство е управлявано от 22-годишен неправоспособен водач, който е изпробван с полеви тест за употреба на наркотични вещества. Проверката е установила, че водачът управлява мотопеда под въздействие на амфетамин. По случая е започнато бързо производство, а лицето е задържано в ареста за срок до 24 часа.

Досъдебно производство за извършено престъпление е образувано също в РУ Труд срещу 32-годишен мъж от Съединение. При полицейска проверка на булевард «Пловдив» в населеното място, служители на сектор «Пътан полиция» спрели трактор, управляван от 32-годишен мъж. Пътното превозно средство било без поставена регистрационна табела и не било регистрирано по надлежния ред. От направената справка е установено, че водачът е и неправоспособен. 

В ареста на Първо РУ в Пловдив за шофиране под въздействие на опиати е задържан 28-годишен мъж. Той е бил зад волана на Ауди. Техническото средство отчело положителен резултат за употреба на амфетамин, кокаин и метамфетамин. По случая е започнато бързо производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина