106-годишният дядо Георги от село Бенковски получи подарък от кмета - 40 кг ябълки

Автор: Plovdiv Now 6975
106-годишният дядо Георги от село Бенковски получи подарък от кмета - 40 кг ябълки

Кандидатът за кмет от коалиция ГЕРБ - Обединени земеделци Димитър Иванов подари 40 кг червени ябълки на 106-годишния дядо Георги от село  Бенковски. Той докара лично плодовете в дома на ветерана от Втората световна война, с когото ги свързва дългогодишно приятелство. Всяка година Иванов е скъп гост на тържеството на столетника за рождения му ден на 27 март.

Кандидатът за кмет, който познава членовете на голямата фамилия на дядо Георги, се поинтересува как са децата и внуците му. Ветеранът от войната разказа подробно за всеки от тях и обеща да им прати поздрави от името на Димитър Иванов.

Двамата разговаряха и за малкото домашно стопанство на дядо Георги в двора, което включва лозя, плодови и зеленчукови насаждения. Възрастният мъж с радост се похвали, че райската му ябълка е дала плодове тази година, след като Димитър Иванов я е подрязал.

На изпроводяк дядо Георги пожела успех на местните избори на кандидата за кмет и обясни, че самият той на 27 октомври ще избере бюлетина № 67, за да продължи възхода на община „Марица“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина