Нова опасност от свлачище край Лъки

Автор: Plovdiv Now 1316
Нова опасност от свлачище край Лъки

Натоварено е движението в Пловдив. Колони от автомобили се образуват по булевардите „Пещерско шосе“, „Христо Ботев“, „Цар Борис III Обединител“, „Източен“, „Руски“, „Васил „Априлов“, „Найчо Цанов“, „Освобождение“, „Санкт Петербург“, „Дунав“ и „България“. Затворено за движение е източното платно на бул. „Източен“, в участъка между булевардите „Шести септември“ и „Марица-юг“ заради ремонт. Очаква се ремонтните дейности да приключат до 22 ноември. До края на месец ноември ще бъде затворено за движение и западното платно на бул. „Цар Борис III Обединител” в участъка от ул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Света Петка“ заради строително-монтажни дейности.

Интензивен трафик се отчита по основните направления в Пловдивска област, съобщиха от Областното пътно управление пред Радио „Фокус“ – Пловдив. Натоварено е движението по пловдивския участък на автомагистрала „Тракия“, по път Пловдив - Карлово и път Пловдив - Асеновград - Смолян. Настилките на територията на областта са предимно сухи и нормално проходими, в планинските райони – на места мокри и хлъзгави.

Все още е забранено и движението на камиони по-високи от 4 метра през тунелите по пътя Асеновград - Нареченски бани. Обходният маршрут за водачите е по пътя Кричим - Девин. До 30 ноември остава валидно ограничението за движение в една лента по пътя Югово - Лъки, където има пропадане на част от пътното платно. Преминаването се регулира с пътни знаци. Опасност от образуването на свлачища и срутища има по пътищата Асеновград - Смолян, Юговско ханче - Югово - Лъки и Кричим - Девин.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина