Кметът на Лъки: Нека заедно съградим по-добро бъдеще за децата ни

Автор: Plovdiv Now 7994
Кметът на Лъки: Нека заедно съградим по-добро бъдеще за децата ни

Скъпи жители на община Лъки,
Уважаеми партньори,

В навечерието на най-светлите празници се обръщам към Вас с пожелания за много здраве, топлина в семейното огнище, вяра в традициите и обичаите и любов между хората. Именно, съхраняването на тези ценности, ни правят по-силни, по-успешни!
В навечерието на 2019 година идва и усещането за новото и надеждата за по-добро! Всички ние вярваме, че грижите и трудностите ще останат далеч назад!

Пожелавам на всички Вас една по-добра, по-успешна, по-продуктивна и изпълнена с много радости 2019 година, когато ще отбележим знаменит юбилей – 50 години от обявяването на Лъки за град!

Изминалата година ни донесе успехи, постигнати с много труд. Справихме се с нелеки задачи, гарантиращи развитието на общината в следващите години. Нека все така с дела и твърдост да покажем своята обич към община Лъки и заедно, с общи усилия, да съградим едно още по-добро бъдеще за децата ни!

Нека през следващата година да имаме много нови поводи да се гордеем с постигнати резултати, повече реализирани проекти, по- добри условия за развитие и живот в общината!

Нека всичките наши дела бъдат увенчани с успехи и да носят удовлетворение и радост! Весели празници!

инж. Валентин СИМЕОНОВ

Кмет на община Лъки

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина