Затварят млечната кухня в Куклен, редуцира се обществения транспорт

Автор: Plovdiv Now 6069
Затварят млечната кухня  в Куклен, редуцира се обществения транспорт

Поради необходимост от предприемане на мерки за предотвратяване и ограничаване на разпространението на COVID – 19 и на други вирусни заболявания, с цел осигуряване  здравето на децата, със заповед на кмета на Община Куклен Мария Белчева се преустановява  работата на Млечната кухня от 16.03.2020 г. /понеделник/ , до 29.03.2020 г.

 Продължава контролираният достъп до общината, с цел избягване струпване на граждани и предпазването им.

За срок от две седмици се редуцират курсовете на автобусите на фирмата- превозвач обслужваща Община Куклен. Информация за спрените курсове ще бъде осигурена на Автогара „Родопи“ и на телефона на билетните каси: 032/657-828

Временният оперативен щаб за превенция и оценка на риска е под прякото ръководството на кмета Мария Белчева и работи съвместно с Регионална здравна инспекция – Пловдив, Областния управител на Област Пловдив и директора на ОДМВР – Пловдив за постигане на максимална ефективност в отговор на разпространението на новия коронавирус COVID-19 в община  и да създаде необходимата организация за осъществяването на контрол по изпълнението на разпоредените мерки. При извършените проверки днес, не са установени нарушения, съобщават от Щаба.

 „Искам да призова всички граждани на община Куклен да продължават да  спазват мерките максимално стриктно, да бъдем по-отговорни и дисциплинирани. Само така ще защитим себе си и околните. Благодаря на гражданите за тяхната добросъвестност и затова, че  до момента спазват мерките за превенция и сигурност. Молбата ми към гражданите, които са под карантина е да я спазват стриктно, защото това е отговорност към всички.“, подчерта кметът Белчева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина