Институциите погнаха превозвача с претъпкания автобус Куклен-Пловдив

Автор: Plovdiv Now 10071
Институциите погнаха превозвача с претъпкания автобус Куклен-Пловдив

Община Куклен светкавично реагира на новината за претъпкан автобус по линията Куклен - Пловдив. Припомняме, че на снимка, направена от пътничка в 7.15 часа, ясно се вижда, че фирмата-превозвач не спазва указаните мерки за сигурността на гражданите. По случая има образувани проверки от всички инстанции с цел превозвачът да понесе отговорност за нарушаване на противоепидемичните мерки.

Сезирани са РЗИ – Пловдив и Първо Районно управление – Пловдив, ще бъдат наложени санкции на транспортната фирма.

От Община Куклен уверяват, че всекидневно се извършват проверки от полицията, от здравната инспекция и от администрацията на търговските обекти. До този момент не са установени съществени нарушения на противоепидемичните мерки.На някои от фирмите са направени предписания за отстраняване на нередности. Последващи проверки ще се извършват редовно.

"Всички ние не трябва да допускаме некоректни превозвачи или собственици на магазини да нарушават предвидените мерки. Затова при забелязани от Вас нарушения  своевременно ни уведомявайте на тел. 03115/21-20 или на e-mail [email protected]. Само със съвместни усилия и отговорно гражданско поведение ще успеем да  преминем през тази тежка ситуация.  Още веднъж Ви благодарим за сигнала!  Бъдете здрави Вие и Вашите семейства!", апелира кметът Мария Белчева. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина