Трима от арестуваните в Куклен отиват на съд, двама са освободени

Автор: Plovdiv Now 7238
Трима от арестуваните в Куклен отиват на съд, двама са освободени

Двама от общо петимата задържани след мелето в Куклен навръх Великден са освободени от ареста. Те прекараха зад решетките 72 часа. Останалите трима днес ще е изправят пред Районен съд – Пловдив. Прокуратурата е внесла спрямо тях искане за налагане на най-тежката мярка – „задържане под стража”.

Припомняме, че в понеделник прокуратурата взе 72 часа мярка спрямо петима души. 

Привлечени като обвиняеми са 40-годишна жена за хулиганство с изключителен цинизъм и 22-годишен мъж за хулиганство, за нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения и за унищожаване на предно обзорно стъкло на патрулен автомобил.

25-годишен мъж е привлечен за хулиганство и унищожаване на предно обзорно стъкло на патрулен автомобил, 16-годишно момче за хулиганство и унищожаване на задно обзорно стъкло на патрулен автомобил и 21-годишен мъж за нанасяне на лека телесна повреда на втори полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения.

Припомняме, че в Куклен избухна скандал заради забележка за силна музика, отправена към компания от видимо пияни мъже. Раздразнени, те нахлули в имота на семейство от Пловдив.

Съседи на пострадалото семейство разказаха, че още от сутринта ромите са били пияни. Музиката е била толкова силна, че се е чувала из целия квартал. По обяд пловдивската фамилия, която се събрала при роднини за Великден, помолила съседите на намалят музиката, защото децата спят. Първоначално ромите изпълнили молбата, но не след дълго веселбата продължила доста шумно. Отнякъде се чули и изстрели. Тогава пловдивчаните отново направили забележка на съседите, които скочили на бой.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина