Снегът привлече като магнит дрифтърите към хижа Здравец и Копривките

Автор: Plovdiv Now 51832
Снегът привлече като магнит дрифтърите към хижа Здравец и Копривките

Бързо трупащият се сняг привлече като магнит дрифт любителите към хижа Здравец и Копривките научи TrafficNews. С падането на снега вчера, започнаха уговорките между „дрифт мастерите” за нощни състезания.

Малко след 20 часа група е потеглила към снежните местности, като първо са се отправили към Бяла черква. От там по пътя за дрифтирали и са се „пързаляли” в стил „Токио дрифт”. След това купонът е бил пренесен на поляните в хижа Здравец и Копривките.

В социалните мрежи още снощи се появиха и коментарите за патрулиращи полицаи към заснежените местности. Нещо повече – коли са седели на пост в Гълъбово, за да предупреждават дрифтарите.

Въпреки това обаче униформени са спипали част от състезателите, научи медията ни. На предоставените ни кадри се вижда патрул на пловдивската полиция.

Припомняме, че всяка година след започване на снеговалежите, хижа Здравец, Копривките и Бяла черква се превръщат в писти за гонки и дрифтове. В затворени групи във Фейсбук, стотици си уговарят срещи в снега. Шум и музика обезпокояват хората в районите в нощните часове.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина