Симпатизанти на Елена Филева препълниха площада в центъра на Куклен

Автор: Plovdiv Now 8284
Симпатизанти на Елена Филева препълниха площада в центъра на Куклен

Куклен заслужава повече! Под мотото на Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“, НФСБ, СДС и АБВ кандидатът за кмет на Община Куклен Елена Филева организира събор. Симпатизантите препълниха площада в центъра на града много преди началото на концерта снощи.

„Благодаря, че сте тук, благодаря за подкрепата! - приветства кукленци Филева.- Разчитам на вас на 27 октомври и през следващите 4 години, а вие разчитайте на мен! Заедно можем да превърнем нашата Община в едно по-добро място за живеене. Само така ще осъществим дългоочакваната промяна!“

За пореден път тя увери, че с нейния екип ще бъдат близо до хората и техният глас ще се чува. Гарантира добра бизнес среда, която ще привлича инвестиции и ще повиши доходите, образование за младите и съвременен и открит начин на управление, където новите идеи и добрите проекти ще се реализират от качествени хора, доказани експерти. След това представи кандидатите за общински съветници от листата. Гражданите ги аплодираха, с което изразиха подкрепата си за тях.

Концертът бе открит с изпълнения на самодейните състави към читалищата в селата Добралък и Яврово, които изпълниха по 3 песни. Накрая заедно изпяха „Хубава си моя горо“. Водещата Илица Даскалова представи огромните заслуги на колективите за съхраняване на автентичния фолклор.

Публиката, особено най-малките, се развълнуваха от участието на илюзиониста Кристел, който повече от 15 минути ги забавлява с фокуси.  Концертът приключи оркестър „Канарите“. Още първото изпълнение взриви публиката и само за секунди на площада се изви кръшно хоро. Празничното настроение обзе всички, хората се забавляваха от сърце, а танците не стихнаха  до края. В Куклен никога не се е танцувало толкова много на площада, коментираха присъстващи. Дано това момиче спечели изборите, че и ние да дочакаме по-добри дни. В този момент на техните пожелания отговори певицата на „Канарите“ :„Като гледаме това енергично момиче Елена Филева, сме сигурни, че животът в Куклен ще се преобрази много бързо“ и призова хората в неделя да гласуват с номер 67 в интегралната бюлетина.

Специални гости на празника бяха народният представител от НФСБ и Председател на комисията за борба с  корупция Борис Ячев , областния ръководител на СДС Георги Пилев, секретаря на областното ръководство на СДС Милко Стрехин и заместник председателя на градския съвет на СДС Елена Андреева. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина