Шефът на ВиК и кметицата на Куклен инспектираха строителни обекти в района

Автор: Plovdiv Now 9479
Шефът на ВиК и кметицата на Куклен инспектираха строителни обекти в района

Управителят на ВиК-гр. Пловдив Спартак Николов и кметът на община Куклен Мария Белчева направиха инспекция на строително - монтажните работи на територията на общината.

„Едновременно се работи на няколко инфраструктурни обекта. Епидемичната обстановка по никакъв начин не възпрепятства изпълнението на планираните инфраструктурни проекти. Единствено сме зависими от метеорологичните промени на времето.“-коментира кметът Белчева.

В село Гълъбово тече ремонт с подмяна на водопроводната мрежа на ул.”Родопи” на участък с дължина 700 метра. След приключване на  ВиК ремонта трасето ще е бъде цялостно преасфалтирано.

В  Куклен се изграждат  наново улиците  “ Никола Вапцаров” и “ Пейо Яворов”.  До дни започва и цялостната реконструкция на ул.“Демокрация“. След подмяната на старата водопроводна мрежа  предстои  газифициране, нови бордюри, тротоари и асфалтиране.

След подписване на договорите за ремонт на  улиците „Добри Чинтулов“, „Хаджи Димитър“ и „Тодор Каблешков“  паралелно ще започне работа и по тях. Пътните артерии в Куклен ще бъдат напълно обновени с изградено отводняване, бордюри, тротоари и нова пътна настилка.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина