С тържествена заря: Куклен отбеляза 23 години от обявяването си за община

Автор: Plovdiv Now 3857
С тържествена заря: Куклен отбеляза 23 години от обявяването си за община

Военнослужещи от Съвместното командване на специалните операции взеха участие в тържествена заря проверка по повод отбелязване на 23 години от обявяването на Куклен за община вчера.

Почетният строй на представителните формирования бе приет от командира и началник на гарнизон Пловдив генерал-майор Явор Матеев, а командващ зарята бе командирът на 86-та група Специални сили полк. Тодор Грибачев.

На тържеството присъстваха кметът на община Куклен Мария Белчева, командирът на СКСО и началник на гарнизон Пловдив генерал-майор Явор Матеев,изпълнителният директор на Регионална асоциация на общините „Тракия“ проф. Иван Върляков, председателят на Общинския съвет на община Куклен Ива Дичева, представители на местната власт, кметове на общини и кметства, стотици родолюбиви жители и гости на общината.

„През годините община Куклен заслужено се води като една от най-хубавите общини в област Пловдив, развиваща се бързо в области като социално подпомагане, инфраструктура, култура и образование“, каза в словото си Мария Белчева и не пропусна да благодари на всички жители, допринесли за издигане престижа на община Куклен.

Всички присъстващи почетоха паметта на загиналите герои за свободата и независимостта на България и на община Куклен с падане на колене и едноминутно мълчание. По традиция, тържествената проверка завърши с празнични илюминации.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина