Работно място за социален асистент обяви Община Куклен

Автор: Plovdiv Now 10621
Работно място за социален асистент обяви Община Куклен

Свободно работно място на длъжност „Социален асистент“ по специализираната услуга „Асистентска подкрепа“ обяви Община Куклен.

Кандидатите трябва да са в трудоспособна възраст с минимум завършено основно образование. Трудов стаж не се  изисква. Ако лицето притежава успешно преминат курс на обучение за асистент или професионален опит като асистент, те се считат за предимство.

Възнаграждението е до 710 лв. на месец при пълно работно време – 8 часа на ден при работа по график за обслужване на до 3 потребители.

Подборът протича в два етапа:
– оценка на подадените документи – проверка за пълнота и съответствие на представените от кандидатите документи с обявените изисквания за заемане на длъжността;
– събеседване – провеждане на интервю с допуснатите кандидати.

Необходимите документи са:

Заявление – декларация (по образец);

Документ за самоличност (за справка);

Автобиография – свободен текст;

Документ от кандидата, удостоверяващ завършено минимум основно образование, или по-високо.

Други документи по преценка на кандидата – документи, удостоверяващи успешно преминат курс на обучение за асистент и/или копие от документ, удостоверяващ продължителността на професионален опит /при наличие на такива и представени от кандидата/.

Документи от кандидатите се подават в сградата на Община Куклен, ул. „Ал. Стамболийски“ 43, всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа. Срок до 19.04.2022г.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина