Преобразяват читалищата в Куклен и Добралък! Пуснаха поръчка за над 200 000 лв.

Автор: Валерия Василева 11495
Преобразяват читалищата в Куклен и Добралък! Пуснаха поръчка за над 200 000 лв.

Над 200 000 лв. ще инвестира администрацията Община Куклен в модернизация на читалищата в общинския център и село Добралък. В момента се търси изпълнител на проекта, като поръчката ще продължи до 25-ти май. Тя е с предмет „Оборудване и модернизация на културната инфраструктура на община Куклен“.

179 281.70 лв. без ДДС са  предвидени за ремонт на читалище "Никола Вапцаров" в Куклен. Други 34 055.25 лв. без ДДС ще отидат за модернизация на култутрната институция в Добралък. Предвиждат се довършителни ремонтия като смяна на врати, боядисване, корекции по ВиК инсталациите, смяна на прозорците, монтиране на LED осветление, полагане на теракот по подовете. Освен това, ще бъдат монтирани седалки, завеси за сцена, озвучителни системи, гардероби и библиотеки и др. Изпълнителят ще трябва да достави и микрофони, тонколони, както и ефект процесоря усилвател и друга техника. 

С оглед конкретната специфика на сградите, ремонтите са реалистичитално изпълними в срок до 90 календарни дни след възлагане, смятат от Общината. За да се разшири броят на участниците при отчитане на индивидуалния им капацитет за изпълнение на обществената поръчка е предоставена възможност за изпълнение на обектите и в по-дълъг срок – до 110 календарни дни. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина