Пиянски скандал между братовчеди - причина за убийството в Куклен

Автор: Plovdiv Now 33801
Пиянски скандал между братовчеди - причина за убийството в Куклен

Пиянска свада е причината за убийството случило се на 29-ти декември около 22 ч. в Куклен, научи TrafficNews. По информация жертвата Ламбри Л. и задържаният  Мариян Паскалев са братовчеди, а вечерта преди убийството са се били събрали в имота на убития. Те се почерпили солидно с алкохол, а по-късно между двамата пламнал голям скандал, който прераснал във физическа саморазправа с фатален край за Ламбри Л..

Тялото на мъжа е намерено от сина му в безпомощно състояние в двора на къщата, в която по-рано с братовчед си Паскалев са се събрали, за да пият.

Пристигналите на място медици са констатирали смъртта на 55-годишния Ламбри Л. Данните до момента сочат, че мъжът е починал след нанесен побой. Извършени са множество огледи на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, назначена е съдебномедицинска експертиза, разпитани са свидетели и др.

Предстои спрямо арестувания Мариян Паскалев да бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство и арестът му да бъде удължен за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Очаква се да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина